Volleybalklas

Beste volleyballiefhebbers, 
 
Zoals jullie wellicht weten is College Den Hulster in samenwerking met de Nevobo dit schooljaar gestart met een Volleybalklas. 
Dit initiatief willen we graag in het schooljaar 2018-2019 voortzetten.
De trainingen worden gegeven door twee zéér ervaren volleybaltrainers. Te weten: Robin van Rijswijck (momenteel trainer van VC Velden 2de divisie) en Johan Leenders (o.a. trainer van de Summa Volleybalschool en de dames van eredivisie club Peelpush).
 
Om verenigingen (technisch kader en leden van de technische commissie), ouders en potentiele deelnemers te informeren, organiseren we op 10 januari a.s. een informatieavond over dit initiatief. Locatie: Kantine Volleybalvereniging Civitas Rubenkogeldans sporthal, Hagerhofweg te Venlo
 
In het verlengde van deze bijeenkomst willen we voor geïnteresseerde volleyballers en volleybalsters op woensdag 31 januari 2018 en woensdag 7 maart 2018 van 15.30 uur tot 17.00 uur, een kennismakingsles aanbieden. 
 
 

Uw internetbrowser is verouderd.

Voor een goede weergave is een recente versie van uw browser vereist. U kunt uw browser vernieuwen door de nieuwste versie te downloaden en te installeren.