Fusie van de verenigingen binnen SV Arcen

Beste bestuurders, stuurgroep, vrijwilligers, leden en andere betrokkenen,
 
Zoals jullie weten zijn we bezig om een fusie van de verenigingen binnen SV Arcen voor te bereiden. Een omni-vereniging is in de maak.
We nodigen jullie dan ook graag uit om maandag 8 oktober in het clubgebouw van TCA de voortgang in de fusievoorbereiding toe te lichten. We starten om 20:15 uur.
 
Een belangrijke bijeenkomst voor jullie vereniging en voor het dorp Arcen!
We zullen de redenen, uitgangspunten, gevolgen en het te volgen traject met jullie doornemen en we zullen de ervaringen van buurman SV Velden, zowel positief als negatief, met jullie delen. Voor dat laatste onderdeel zijn Toon Geurts en Piet Willemsen van SV Velden aanwezig.
 
Wij gaan er van uit dat alle verenigingen met een ruime delegatie aanwezig zijn. We hopen jullie met een voltallig bestuur, betrokken vrijwilligers (kaderleden) en leden te mogen verwelkomen.
Geef vóór 1 oktober even via info@svarcen.nl aan met hoeveel mensen jullie er zullen zijn, zodat wij voor stoelen en koffie kunnen zorgen.

Graag aanmelden bij Dorine voorzitter@avflash.nl

 
Samen voor een leefbaar Arcen!
Tot 8 oktober! 

Uw internetbrowser is verouderd.

Voor een goede weergave is een recente versie van uw browser vereist. U kunt uw browser vernieuwen door de nieuwste versie te downloaden en te installeren.