Tassenrek MFA

Omdat we samen met de Stichting de Kloasterhof in het MFA goed willen kijken naar het gezamenlijk optimaal gebruik van het MFA hebben we gezamenlijk besloten om een tassenrek te gaan plaatsen voor alle sporters in het MFA.

Vervolgens hebben we van Lipzig Metaaltechniek bereid gevonden om een prachtig tassenrek te ontwerpen en te plaatsen onder de trap in het MFA

Wanneer jullie voor of na het sporten nog willen verblijven in de foyer van het MFA is het de bedoeling dat jullie allemaal de tassen plaatsen op het tassenrek.

Om duidelijk aan te geven waar het rek voor is bedoeld, hebben we Kratz Graveer Techniek bereid gevonden om prachtige bordjes te maken boven het tassenrek.

Via dit bericht wil ik zowel van Lipzig als Kratz hartelijk danken voor hun inzet en bereidwilligheid, en zouden we het zeer op prijs stellen als jullie allemaal met veel plezier gebruik maken van het rek in de foyer.

 

Het bestuur van AV Flash en Stichting de Kloasterhof

           

Uw internetbrowser is verouderd.

Voor een goede weergave is een recente versie van uw browser vereist. U kunt uw browser vernieuwen door de nieuwste versie te downloaden en te installeren.