Heren 2 verslag(en)

We schrijven 24 november 2018. De kampioenen van de 3de klasse, de ongeslagen heersers van 2018, gaan vroeg op weg naar het Buurland Bavaria. 
De plaatselijke FC Uden had haar oude ex-leden weer opgetrommeld en bij elkaar in een team gesmeten. Jarenlange divisie ervaring werd met wat jeudig elan gemixed en zo werd onze tegenstander dus geboren. De scheids van vandaag behoorde ook duidelijk tot die eerste categorie van jarenlange divisie ervaring. 
Onze spelverdeler Daan werd er door hem fijntjes opgewezen dat zijn techniek nog lang niet rijp is voor de divisie.  Setupjes naar buiten en achterover werden keurig afgefloten.
Maar ook een briljante overgenomen setup van ondergetekende werd bruut afgefloten, waarna er een heerlijke oerkreet door het MFA galmde. De aandacht van de scheids alsmede van Sint en Piet was getrokken.... Een kruisverhoor aan de stoel werd door Erwin winnend afgesloten, maar de set ging helaas verloren. Sint en Piet zagen hun kans schoon en betraden vluchtig  tijdens de kantwissel het speelveld en strooide zowaar pepernoten. 

En dan de wedstrijd. Flash begon (over) geconcentreerd met een service-fout van ondergetekende. Het ging vervolgens stuivertje wisselend tot de 8, waarna Flash een 4 punten voorsprong nam.
Daarna werd Daniel er tot 2x toe aan herinnerd dat zijn techniek nog niet divisie waardig was en waren we even de weg kwijt. Uden liep uit en wij konden niet meer genoeg terugkomen.

In set 2 gingen we nogmaals met dezelfde 6 op oorlogspad, maar alweer werden we met de neus op de feiten gedrukt dat wij als kampioenen der Derde Klasse nog niet Derde Divisie waardig zijn. 
Hier en daar werden we er weer fijntjes aan herinnerd. Maar het was toch bovenal de tegenstander die ons spelletje ook goed beheerste! We verloren ook deze set van een waardige tegenstander.

Set 3 begon lastig, maar eenmaal aan de nieuwe samenstelling gewend, kwamen we weer verdomd dichtbij! Helaas maakte één lange servicebeurt van hun kant hier weer direct een einde aan.

Toch werd het lekkere en ook bij vlagen briljante spel van Flash in de 4de set voortgezet. Strijdend gingen we tenonder. Er was zelfs een paniektime-out bij de tegenstander toen we weer te hard terugkwamen. Al met al hebben we toch wel lekker gevolleyd en kunnen we concluderen dat we geen kampioen  worden.... in de derde divisie!

Pietje

Uw internetbrowser is verouderd.

Voor een goede weergave is een recente versie van uw browser vereist. U kunt uw browser vernieuwen door de nieuwste versie te downloaden en te installeren.