Gevaarlijke laagvlieger

Zaterdag was het de beurt aan Revoc om aan de zegekar van Flash hs 2 gebonden te worden. Tenminste dat was de bedoeling. Met Max, Rob en Pierre die verre van fit waren op het bankje hadden we ongeveer 1 wissel. Het zou oppassen worden deze wedstrijd, dat wisten we al.
Dit team staat onderaan, maar is moeilijk te verslaan. Typisch zo´n team dat je arm pakt, als je ze een vinger geeft. Heel vreemd dat ze nog steeds onderaan staan want zij zijn lang niet het slechtste team.

Vol gas begonnen we aan de 1e set met good old Dave op de spelverdeling omdat Daan niet kon vandaag. Het liep eigenlijk wel lekker, zeker omdat het middenblok van Revoc steeds lucht af blokte omdat Dave ze keer op keer het bos in stuurde waar dus geen bomen stonden. Toch bleef Revoc er aan hangen. Net zoals in Arcen, waar dit team ook moeilijk af te schudden was. We kwamen er maar niet van af. Ze kwamen zelfs tot de 24/24.Via 24/25 komt dan ook het setpoint in zicht. Revoc valt aan op Dave dus ik moet de bal over nemen. Dat doe ik ook maar in plaats van de bal op de buitenaanvaller te spelen besluit ik te doen wat ik altijd doe. Frank liep al bijna naar de bank voor dat de bal gespeeld was want die wist al wat er ging gebeuren. De bal valt met een mooi boogje te midden van met stomheid geslagen spelers van Revoc op het putje. Klaar! Waarom moeilijk doen als het makkelijk kan?!

De 2e set werd er een om snel te vergeten. Ik kan het me ook niet meer herinneren. Ok, hier een klein verslag van de 2e set. 10 paasfouten 5 foutservice 10 a 12 aanvallen die niet gescoord worden. De bekende vinger werd door Revoc keurig omgezet in de welbekende arm.

3e set beginnen we weer als een krant. Erwin moest ingrijpen en besloot om Pierre ondanks zijn blessure in te zetten op de diagonaal. Een gouden wissel want meteen het eerste punt was raak voor Pierre. Het begon te lopen en dat bleef ook zo 20/25.

Laatste set mocht Pietje op zijn vertrouwde plek spelen. Revoc wisselde keurig door en werd er bepaald niet sterker op. In een rap tempo werd de set binnen gehaald door Flash. Met 61 punten uit 17 wedstrijden staan we op een keurige 2e plek in de poule, waarschijnlijk het hoogst haalbare ook.
eze week vrij en dan komen de vrienden van Liessel op bezoek.
Tot slot nog een gloednieuwe Frankie en Bassie die dus weer gevonden zijn: Frankie stond buiten te roken en Bassie zat op de wc.

Uw internetbrowser is verouderd.

Voor een goede weergave is een recente versie van uw browser vereist. U kunt uw browser vernieuwen door de nieuwste versie te downloaden en te installeren.