Dirkx Electronics Blacklight Volleyball toernooi

het Dirkx Electronics Blacklight Volleyball toernooi bij VV Tupos in Baarlo. Al voor het 7e jaar op rij gaat in het weekend van Pasen de complete verlichting uit in alle 3 de zalen van Sporthal De Kazing. Blacklight verlichting gaat aan en in combinatie met fluorescerende ballen, netten en lijnen zorgt dit voor een indrukwekkende volleybalervaring voor jong en oud! 
 
Wellicht hebben één of meerdere leden van uw vereniging de afgelopen jaren al eens deelgenomen aan het toernooi. We hopen deze leden, net als een nieuwe generatie volleyballers, weer te mogen verwelkomen.  Daarom hoop ik van harte dat u (de informatie in) deze mail wilt delen met de leden van uw vereniging. Wanneer we andersom iets kunnen betekenen voor uw vereniging staan we daar uiteraard voor open. 
 
Bijgevoegde flyer vat onderstaande informatie samen. Eventuele vragen of opmerkingen met betrekking tot het toernooi kunnen worden gericht aan blacklight@vvtupos.nl
 
Zaterdag 20 april 2019:
12:00u - 15:00u - CMV-jeugd Niveau 1 t/m 6 
16:30u - 20:00u - C- & B-jeugd
Inschrijfgeld voor CMV 123 bedraagt €10,- per team van 4 tot 5 personen.
Inschrijfgeld voor CMV 456 bedraagt €20,- per team van 4 tot 5 personen.
Aanmelden CMV 123: cmv@vvtupos.nl
Aanmelden: CMV 456 en C- & B-jeugd: https://www.vvtupos.nl/blacklight/index.php?view=aanmelden&toernooi=BC
 
Zondag 21 april 2019:
16:00u - 20:00u - Recreatief volleyball en volleypong op diverse niveaus (vanaf 16 jaar)
Vanaf 20:00u - Feestavond in de sportbar van De Kazing met DJ Mauro Fuerte.
Inschrijfgeld bedraagt €30,- per team van 4 tot 5 personen. 
Aanmelden: https://www.vvtupos.nl/blacklight/index.php?view=aanmelden&toernooi=recreatie
 
NIEUW! Blacklight VolleyPong
Naast het traditionele Blacklight Volleyball introduceert VV Tupos dit jaar op 1e Paasdag Blacklight VolleyPong (16+)! Een levensgrote volleybal-variant op Beer Pong waarbij je iedere wedstrijd consumptiebonnen kunt winnen voor de aansluitende feestavond met DJ Mauro Fuerte.

Bekijk de promo video hier: https://vimeo.com/316091668

Uw internetbrowser is verouderd.

Voor een goede weergave is een recente versie van uw browser vereist. U kunt uw browser vernieuwen door de nieuwste versie te downloaden en te installeren.