Heren 2 behoudt de koppositie!!

Na de klinkende overwinning van vorige week wisten we dat deze week alle zeilen bijgezet moesten worden.  We mochten tegen de heren van VC Olympia uit Panningen.

Met inspelen leek de tegenstander kansloos, ze speelden een snelle vier en deze kwam er sporadisch over. Het leek een kippetje te worden……. Onze aanvoerder deed dit keer niet mee omdat hij zijn schouder wilde sparen voor aankomende zaterdag (tripel karmeliet avondje hs 2).

De eerste set begint en de tegenstander speelt ineens met 2 spelverdelers, dit betekent altijd 3 aanvallers aan het net en dat kan lastig zijn. Helaas voor de tegenstander werkt dit niet en werkt av flash vakkundig naar de 25 punten toe en is er zelfs hoop dat we ze onder de 10 kunnen houden maar helaas blijkt dit een utopie. 13-25 voor flash.

In de 2de set merken we dat de tegenstander ineens beter speelt. De pass komt niet goed, daardoor komen de set-ups niet en komt de aanval niet tot zijn recht. We krijgen serieuze tegenstand!!!! Dat zijn we niet gewend in deze klasse en we moeten aan de bak. Puntje voor puntje komen we dichterbij. Helaas lukt dit niet op tijd en moeten we ons eerste setje dit seizoen afstaan aan het goed spelende Olympia. 25-21 voor Olympia.

De 3de set moet er een tandje bij. De tegenstander gaat op dezelfde voet verder en wij kunnen alleen maar bijblijven. Zelfs de prikballetjes hebben ze en daardoor krijgen we geen voet aan de grond. Bij 20-20: Gerrie gaat serveren en begint met een vieze lach richting de libero van de tegenstander. De libero begint al bijna te huilen als hij smerig wordt aangekeken door lustige Gerrie nadat de libero zijn tranen onder bedwang krijgt serveert Gerrie de bal richting libero en weet deze niet wat te doen. Dit ritueel herhaalt zich een paar keer waarbij de bal voor de libero komt en wij een kreun van hem horen bij het vallen van de bal of waarbij de bal over de libero heen valt en netjes binnen de lijntjes valt. Met de hakken over de sloot 20-25.

De ban is gebroken, de pass komt weer aan de set-ups komen aan en het gemep en geprik is weer begonnen. 11-25 voor flash dus 4 punten mee naar Arcen.

 

 

Uw internetbrowser is verouderd.

Voor een goede weergave is een recente versie van uw browser vereist. U kunt uw browser vernieuwen door de nieuwste versie te downloaden en te installeren.