Vreugde en verdriet bij Heren 2

Deze week kregen we te horen dat Hs 2 volgend seizoen ingedeeld wordt in de 2e klasse.
Heren 2 is dus net als Heren 1 een klasse opgeschoven en gepromoveerd. Meer dan terecht natuurlijk maar zeker was dat lange tijd niet. We gaan dus weer elke week een leuke tegenstander krijgen.

Niek Broeren gaat ons team versterken, maar er is ook slecht nieuws. Frank gaat het team verlaten en stoppen met volleybal.
Frank is onze hoofdpasser en ook een rots in de branding op de buitenaanval.

"Bel mich maar als ge mich nuudig hebt", was het een paar jaar geleden. Wel, we belden hem en hij is niet meer weg geweest. We vinden het allemaal erg jammer dat hij gaat stoppen maar we kunnen zijn besluit wel begrijpen en respecteren het ook.
Ik zal de Frankie en Bassie wel missen, wellicht gaan we een andere versie maken.

Ik wil graag afsluiten met wat hoogtepunten van Frank.

Tijdens een promotie wedstrijd voor de 1e klasse speelde Frank tot afgrijzen van Peter Munnichs de bal bovenhands in het veld van de tegenstander. Midden in het veld maar niemand kon er bij. Ik kon dit wel waarderen. De tegenstander en Peter niet zo.
Pas maar op zegt Frank nog op z'n Franks, dat doe ik zo meteen nog een keer.
En ja hoor, het volgende punt werd op identieke wijze door Frank gemaakt.
Hilarisch maar de opvolgende set zaten we ineens met z'n tweën op 't bankje.

"Hald och werm ich heb och dalik nog nuudig....." wij in koor, "nou dat hoop ik niet"..... kapot waren we.
 

En de wedstrijd in Budel met de legendarische en welbekende Martine. Frank pakt een bal in het achterveld en stort ter aarde....Foute boel. Wij spelen nog door want ja, hij lag daar niet in de weg. Toen de rally afgelopen was en we eens gingen kijken waren zijn eerste woorden... en, hebben we t punt ? Ook oogste hij rare blikken als hij al naar achter liep terwijl ik de 2e bal over moest nemen.
Frank weet dat die op t putje gaat en daar meestal ook blijft.

Frankie, we zullen je missen en wensen je heel veel succes met je nieuwe werk!

 

 

Uw internetbrowser is verouderd.

Voor een goede weergave is een recente versie van uw browser vereist. U kunt uw browser vernieuwen door de nieuwste versie te downloaden en te installeren.