Kampeerreglement

Wij zijn te gast op het terrein van de plaatselijke voetbalvereniging. Daarom gelden er ten aanzien van het terrein een aantal regels.
- Kamperen vóór 14.00 uur wordt niet toegestaan.
-Vrachtwagens kunnen we helaas niet toelaten; datzelfde geldt voor aggregaten, daarop aangesloten apparatuur, geluidsinstallaties groter dan portable formaat, open vuur evenals vuurwerk.
- Laden/lossen is niet op het kampeerterrein toegestaan; dit is alleen mogelijk op de daarvoor aangewezen plaatsen op de nabijgelegen parkeerplaats. Direct na het lossen dient u uw auto te parkeren in de berm van de weg.
- Op het terrein zijn voldoende vuilnisbakken aanwezig voor uw afval.
- Grillen is toegestaan. Om het verbranden van het gras te voorkomen stellen wij zand ter beschikking voor onder de BBQ! 
- As en warme houtskool horen niet op het gras thuis en de hete grill niet in de afvalcontainer (zet hem asjeblieft ernaast). Houdt een emmer water of andere blusmiddelen binnen handbereik.
- Dringend verzoek om geen glas mee te nemen. Scherven kunnen ernstige verwondingen met zich meebrengen en zijn slecht te verwijderen van het voetbalveld.
- Bij vertrek dient u uw kampeerplek schoon achter te laten. Als u groot afval hebt dan kunt u dit in de container, die aan de rand van het veld staat, deponeren.

 

Uw internetbrowser is verouderd.

Voor een goede weergave is een recente versie van uw browser vereist. U kunt uw browser vernieuwen door de nieuwste versie te downloaden en te installeren.