UPDATE: ingelaste Algemene Ledenvergadering gaat NIET door

Beste leden,

 De opmars van het coronavirus heeft tot aangescherpte maatregelen van de overheid geleid. Je hebt ongetwijfeld meegekregen dat ook verenigingen geraakt worden. Zo blijven sportkantines voorlopig dicht en mag er geen publiek komen.

Verder geldt voor bijeenkomsten dat er maximaal 30 personen per ruimte zijn toegestaan. Dit is mogelijk van invloed op de ingelaste Algemene Ledenvergadering (ALV) van vrijdag 2 oktober a.s. waar het fusievoorstel van de Omnivereniging Arcen staat gepland. Verder bereikten ons signalen dat leden mogelijk niet naar de vergadering willen of durven komen vanwege de toename van het aantal corona besmettingen.

Zowel de beperking van maximaal 30 personen als de bezorgdheid bij leden, leiden er toe dat mogelijk niet iedereen die dat zou willen bij de ALV aanwezig zou kunnen zijn. Dat is voor ons geen acceptabele situatie. We hebben daarom samen met de 3 andere verenigingen besloten de ALV a.s. vrijdag niet door te laten gaan en te verzetten naar een later moment. 

We wachten voor dit moment de ontwikkelingen even af. We sluiten echter niet uit dat het nog een hele tijd kan duren voordat we op een ‘normale’ manier kunnen vergaderen. We gaan daarom onderzoeken of er een alternatieve manier is om binnen redelijke termijn een nieuwe ALV te organiseren.

We rekenen op je begrip en houden je uiteraard op de hoogte.

Met vriendelijke groet,

Bestuur AV Flash

Uw internetbrowser is verouderd.

Voor een goede weergave is een recente versie van uw browser vereist. U kunt uw browser vernieuwen door de nieuwste versie te downloaden en te installeren.