“Smart Recycling NL”

AV Flash doet mee met de actie “Smart Recycling NL”.

Met een kleine inspanning van ons allemaal is het mogelijk om een geslaagde clubactie neer te zetten die we structureel kunnen laten plaatsvinden. Met behulp van deze inzamelingsactie komt er extra geld binnen voor AV Flash. Het primaire doel van Smart Recycling is om ongewenste textiele en kleding te recyclen in plaats van storten door deze een tweede leven te geven.

Iedereen, uiteraard ook niet-leden, mag zijn ongewenste kleding en textiele inleveren. Er zijn een aantal zakken en flyers uitgedeeld. Door problemen met de levering hebben we niet voldoende zakken en flyers voor het hele dorp, maar dit neemt uiteraard niet weg dat er ook andere zakken gebruikt mogen worden en dat iedereen deze zakken in mag leveren.

 

Voor wie:         Voor iedereen die nog kleding of textiele heeft liggen en deze graag kwijt wil

Wanneer:         Vrijdag 14 januari en zaterdag 15 januari

Waar:               Bij de Keienloods (naast/achter de Keienloods bij de vlag van AV Flash)

Hoe:                 Alle kleding en textiele mag in (vuilnis)zakken, graag goed (waterdicht) afsluiten

Als AV Flash zouden we het zeer op prijs stellen wanneer er zoveel mogelijk gebruik zou worden gemaakt van deze actie. Bij deze willen we iedereen alvast heel hartelijk danken voor de bijdrage!

Uw internetbrowser is verouderd.

Voor een goede weergave is een recente versie van uw browser vereist. U kunt uw browser vernieuwen door de nieuwste versie te downloaden en te installeren.