DR3 ongeslagen “Kampioen”

Een een kort Corona seizoen zijn de meiden van Dames Recreanten 3 officieus Kampioen geworden in de vijfde Klasse.

Eindelijk was er dan toch een volleybalseizoen waar meerdere wedstrijden gespeeld konden worden.
De organisator gaf aan dat er geen officieel Kampioenaangewezen zou worden, maar als er aanwijzingen waren dat er teams verdiend konden promoveren of degraderen, dan zou dat gebeuren.
En 3 keer raden wat er is gebeurd?!

Voordat we op 9 mei onze laatste wedstrijd zouden spelen kregen we te horen dat we zouden promoveren.
De basis hiervoor hadden we namelijk enkele weken eerder gelegd tijdens onze wedstrijd in en tegen Reuver.
Daar, waar het dorp is gebouwd rondom de lokale Paerdesjtal , gingen onze dames op jacht naar het officieuze Kampioenschap.
Slechts 2-3 sets hoefden maar gewonnen te worden.

Mega gespannen begonnen onze meiden daar aan de wedstrijd, maar ondanks de spanning knalde ze mega uit de startblokken en was de set binnen no-time al voorbij! 25-8 voor Flash.

Ook set 2 was een prooi voor Flash 25-15. Niu we deze set gewonnen hadden wisten we dat we sowieso gelijk bovenaan zouden eindigen. Door de volgende set te winnen zouden we alleen koploperworden en niet meer te achterhalen zijn.

En dat werd een rete spannende set. Reuver bleef bij tot de 20 en pas boven de 20 gaf onze wil om te winnen de doorslag. Met goed spel werd Reuver verslagen en werden wij ongeslagen kampioen! 25-22 zorgde voor een 3-0. Maar we wilden en besloten in stijl af te gaan sluiten!

De vierde set werd een kippetje, nu we Kampioen waren, was de spanning weg en speelden we weer vrijuit. Ondanks een mega sterke opstelling bij de tegenstander due heel graag de laatste set wilde pakken, knalden wij vol door! Het werd 25-11 en we lieten zien waarom we de terechte Kampioen waren!

Eenmaal in de kleedkamers werd de Champagne ontkurkt en werd er geproost en gedronken op het geslaagde seizoen!

Uiteraard zijn daar beelden van en die willen we graag met jullie delen!

Klik op onderstaande afbeelding om de video (over 100 MB)  in een nieuw tabblad af te spelen. 

Tot volgend seizoen en dank je wel voor jullie ondersteuning tijdens de wedstrijden!!

Uw internetbrowser is verouderd.

Voor een goede weergave is een recente versie van uw browser vereist. U kunt uw browser vernieuwen door de nieuwste versie te downloaden en te installeren.