Nightwatch Eredivisie Beach los in Venlo

Op 23 en 24 juli barst de strijd om de titels in de Nightwatch Eredivisie Beach los in Venlo.
Het is voor het eerst dat Nederlands beste beachvolleyballers hier neerstrijken. Op de Lage Loswal, aan de Maas, zal het Centre Court liggen. De overige velden liggen bij Sportpark Hagerhof (Albatrosstraat 9, 5912 VW Venlo).
De beste 12 teams per gender strijden weer wekelijks om de prestigieuze podiumplekken. Al enkele steden gingen deze zomer voor, maar op 23 en 24 juli is het dan de beurt aan Venlo om gastdame te zijn van de Nightwatch Eredivisie Beach. Nooit werd het Eredivisie beachvolleybal hier georganiseerd.
Alle velden zijn het gehele weekend gratis toegankelijk voor publiek. Met de gezellige terrassen rondom het Centre Court, uitgerekend in de week van het Festival aan de Waterkant, wordt het een te gekke sfeer die je niet wilt missen. Kijk voor meer info op www.eredivisiebeach.nl/venlo.

Wij nodigen jullie graag uit voor dit mooie event en stellen het op prijs wanneer jullie dit kunnen delen met jullie leden. 

 

Uw internetbrowser is verouderd.

Voor een goede weergave is een recente versie van uw browser vereist. U kunt uw browser vernieuwen door de nieuwste versie te downloaden en te installeren.